This full home gut renovation & addition began construction in January of 2017, and will near completion in the Spring of 2018.  The studio worked closely with the homeowner to plan all interior spaces of the home.  Services included window and door selection, interior space planning, kitchen and bathroom design, millwork design, finish + material selection, and lighting design.   

The goal of the renovation was to clear the first floor of walls.  Literally.  Structural beams allow for an open floor plan, connecting the foyer, living room, kitchen and dining area into one large space.  A separate pantry and powder room are located in the back corner of the home.  Rough framing and renderings of the kitchen and pantry spaces help to demonstrate the final layout. 

INFO@SARAH SCALES.COM | 617.901.6796

© 2017 SARAH SCALES DESIGN STUDIO - ALL RIGHTS RESERVED